T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BEŞİKTAŞ - Sadıka Sabancı Anaokulu

Sadıka Sabancı Anaokulu

Telefon
0530 933 76 22
Belgegeçer
0
WEB
https://sadikasabanciao.meb.k12.tr
Adres
YILDIZ MAH. YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YOLU SK. YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÇOC BLOK NO 7 BEŞİKTAŞ / İSTANBUL
Vizyon
VİZYONUMUZ Değişen ve gelişen dünyada; çocuklarımızın oyun ve eğlence dünyalarından, erdemli insan olmanın koridorlarına açılan kapıları keşfetmelerini ve kendini tanıyan bireylerin yetişmesinisağlamaktır. Eğitim yaşamının ilerleyen yıllarında da değerlerini yaşayan, akademik başarısı yüksek topluma faydalı hizmetlerde bulunma bilinci gelişmiş, büyüklerine saygılı ve tüm varlığı sevgiyle kucaklayan, yaşadığı ortamı okuyabilen ve insanlığa faydalı projeler ile lider olabilecek bir bilgi birikimine sahip bireylerin yetişmesi amaçlanmaktadır. Bu noktadan hareketle; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile ulusal ve uluslararası düzeyde bilinen ve örnek alınan bir kurum olmaktır.
Misyon
DEĞERLERİMİZ 1.) Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlıyız. 2.) Birbirimize saygılı davranırız. 3.) Çalışma felsefemiz sürekli gelişmedir. 4.) Problemler çözülmek için vardır. 5.) Karar almada herkesin katılımını sağlarız. 6.) Öğrenci merkezli eğitimi benimseriz. 7.) Kaliteden ödün vermeyiz. 8.) Ben yerine biz felsefesini benimseriz. 9.) Çevremize iyi model olmaya çalışırız. 10.) Eleştirilere ve önerilere açığız. 11.) Öğrencilerimiz bizim önceliğimiz ve geleceğimizdir. 12.) Değişime ve gelişime açığız.
Başarılar
Öğretmen :8
Öğrenci :98
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :275
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :İkili Öğretim
Saatler
08.00 - 12.00 Eğitim Ders Saatleri 12.00 - 17.30 Eğitim Ders Saatleri 08.00 -12.00,12.00- 17.30 Kulüp Dersleri
Isınma
Doğalgaz
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
İETT-Dolmuş ve Deniz yolu ulaşımı. KABATAŞ´a kadar tramvay Zincirlikuyu´ya kadar METROBÜS hatları kullanılmaktadır. İETT YILDIZ ÜNİVERSİTESi durağından ulaşabilirsiniz.
Servis Bilgisi
YOK
Yerleşim Yeri
YILDIZ SARAYI KÜLLİYESİ - YILDIZ CAMİİ karşısı ve YTÜ Kampüsü içerisinde bulunmaktadır- Beşiktaş
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Beşiktaş Meydanına 650 m. uzaklıkta olup merkezi konumdadır. 10 dakika yürüme mesafesindedir.
Kontenjan Bilgileri
96 Öğrenci
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Yok
Okulun Sınav Başarı Durumu
%100
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
%100
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Yes To Science
Proje Çalışmaları
Değerler Eğitimi Projesi,Beslenme Dostu Okul Projesi,Okulum Temiz Projesi,İlkokula Hazırlık Projesi, Atölyesi Projesi,Akıl Oyunları Projesi,Aile Atölyeleri Projesi,Kitapsever Projesi, Okullarda Orman Projesi, 21 Yüz yıl projesi, Dilimizin Zenginlikleri Projesi
Yazdır